Lounas ja juhlapalvelu

Lounas ja juhlapalvelu Kurikan Jurvassa

Juhlatilan vuokraus ja pitopalvelu kaikkiin tilaisuuksiin

Lounasravintolamme tarjoaa maittavan kotiruokalounaan keskiviikkoisin ja torstaisin. Viihtyisät ja esteettömät tilamme sijaitsevat Koskimäen koululla Kurikan Jurvassa. Mukavan ruokailuhetken jälkeen voit jatkaa matkaasi kylläisenä ja tyytyväisenä.

Lounas sisältää salaatin, tuoreen leivän, ruokajuoman sekä kahvin tai teen. Ruoat ovat laktoosittomia ja tilattaessa myös gluteenittomia. Jos tulet ruokailemaan isommalla porukalla, otathan yhteyttä etukäteen!

Juhlapalvelu ja pitopalvelu auttavat järjestelyissä

Tarjoamme juhlapalvelua erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Meiltä löytyy uusittu keittiö, astiasto 200 hengelle ja vieläpä joka pöytiin juhlavat liinat. Pitopalvelun valmistamat herkulliset tarjoilut ovat myös saatavissa kauttamme.

Oletko järjestämässä kokousta, kick-offia tai asiakastilaisuutta? Kokouspalvelumme huolehtii yritystilaisuuksien ruokailuista ja kahvituksista.

Juhlatilojen ja saunatilojen vuokraus

Vuokraamme Koskimäen koulua myös juhlatilaksi erilaisiin tilaisuuksiin. Vanha kyläkoulu tarjoaa upeat puitteet ja esteettömät tilat kaikenlaisille juhlille häistä muistotilaisuuksiin. Vuokrattava saunatila sopii erilaisten illanviettojen, polttareiden ja pikkujoulujen pitopaikaksi.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Tarjoamme myös kotipalvelua kaikenlaisiin elämäntilanteisiin Laihian seudulla.